Semestervikarie som lastmaskinsförare till Svensk Glasåtervinning i Hammar

Är du intresserad av miljö- och återvinning? Är du en duktig lastmaskinförare? Är du tekniskt intresserad? Vill du arbeta på Sveriges bästa återvinningsanläggning? Då har vi jobbet för dig!

Motala
Heltid
Bemanning - Arbetare, 3 platser
Produktion
2018-03-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Svensk Glasåtervinning är bäst i världen på att återvinna glas. I dag återvinner vi över 90 procent av alla glasförpackningar i Sverige. Det är vi stolta över, eftersom glasåtervinning är ett sätt att ta hand om vår miljö och skapa ett hållbart samhälle.
Varje vardag tar vi emot cirka 25 lastbilar med sammanlagt 700 ton glasförpackningar på vår anläggning i Hammar. Där förädlar vi det gamla glaset till ny råvara. Den används sedan till nya produkter som du har nytta och glädje av innan de kommer tillbaka till oss igen.
För att glasets kretslopp ska fungera är vi beroende av dig som lämnar dina glasförpackningar på våra insamlingsplatser. Det du gör är viktigt. För oss. För miljön. Och för framtida generationer. Även om vi redan är bra på glasåtervinning har vi ett ansvar att bli ännu bättre.
Bäst i världen räcker inte för oss. Inte när planeten står på spel.
Läs mer på www.glasatervinning.se.

dina arbetsuppgifter


Som lastmaskinförare kommer du att arbeta med att serva anläggningen med material. Det processas ca 45 ton glas i timmen som du som lastmaskinförare ansvarar för att fylla på i anläggningen. Du lastar även det återvunna glaset på lastbilar som kommer dagligen och hämtar material. Lastmaskinerna är i 20-tonsklassen och det är därför viktigt att du har en förståelse för vikten av säkerhet när du hanterar maskinen.

Arbetstiderna är 2-skift eller ständig natt. Det är bra om du är flexibel, då det kan förekomma skiftbyte. Semesterperioden sträcker sig mellan veckorna 24–34.

din profil

Vi söker dig som har ett intresse för miljö, återvinning och teknik. Det är viktigt att du är driven som person och tar egna initiativ. Du är noggrann i ditt arbetssätt. Du är över 18 år och har en god fysik. Du ska ha C2-kort, gärna med skopa, och erfarenhet av att köra lastmaskin. Då du kommer att arbeta skift eller natt så är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetet.

ansökningsförfarande

Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Frida Jakobsson, frida.jakobsson@skill.se. Du kommer vara uthyrd konsult via oss på Skill.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET