Mjukvaruutvecklare till Saab i Linköping!

Vill du arbeta i ett spännande företag som är ledande inom sitt område? Vi söker nu en mjukvaruutvecklare för Saabs simulatorverktyg som används vid flygplansutveckling. Du får möjligheten att jobba i ett tight team bestående av både nya och mer erfarna medarbetare - här får du chansen att både utveckla och utvecklas! Läs mer och sök tjänsten idag!

Linköping
Heltid
Uthyrning, 2 platser
IT
2017-12-06
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team med fokus på att integrera och utveckla mjukvaran i utvecklingssimulatorer som används för att testa kod och funktioner för flygplansutveckling. Tillsammans kommer ni att ansvara för att integrera och utveckla ramverkskod för att delkomponenterna ska bli användbara produkter. Eftersom att ni arbetar tätt tillsammans erbjuds du möjlighet att lära av de mer erfarna kollegorna, där både din och ditt teams utveckling står i fokus.

I arbetet ingår mycket samarbete både internt men även externt mot andra avdelningar samt kunder.

På Saab finns möjligheten att utvecklas och växa som individ och eftersom Saab verkar inom många teknikområden ses det som positivt om du i framtiden vill ta dig an nya utmaningar inom företaget.

din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad eller har 1-3 års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Det är viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är öppen för att arbeta med varierade uppgifter. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du har en relevant utbildningsbakgrund samt:
• Har goda kunskaper inom C++, QT och scriptspråk
• Är van att programmera i Linuxmiljö
• Har ett engagemang för de uppgifter du tar dig an.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill.
Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med sex månaders konsultuppdrag med möjlighet till anställning på Saab.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.
Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Ida Thidblom, 013-32 94 16 alternativt ida.thidblom@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET