Mättekniker till Saab i Linköping med erfarenhet av mätmaskin

Till vårt ägarföretag Saab i Linköping söker vi nu efter en mättekniker. Det är ett konsultuppdrag till en början med start relativt omgående. Kunden ser en långsiktighet i behovet så om rätt person kommer in finns det mycket goda möjligheter till att bli övertagen.

Är du en mättekniker med mätmaskinsvana som är intresserad av ett spännande företag inom teknikens framkant, då är detta något för dig!

Linköping
Heltid
Uthyrning, 1 plats
Industri/Tillverkning
2017-09-12
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Kontrollavdelningen erbjuder ett omväxlande arbete i en verksamhet med stark tillväxt och med många spännande utmaningar,i vilken du kommer att ha en viktig roll. Kontrollavdelningen består idag av ca. 23 personer, mätmaskinstekniker och bänkkontrollanter. Avdelningen ansvarar för att kontrollera detaljer från detaljtillverkningen.

dina arbetsuppgifter

Som mättekniker arbetar du med att mäta detaljer i mätmaskin från vår detaljtillverkning samt utvärdera mätresultat, dokumentera mm. Du arbetar med att utveckla och förbättra vår kontrollavdelning tillsammans med kollegor inom gruppen samt med stödfunktioner. Du arbetar med dagligstyrning 5:S och målstyrning och du får vara med och utveckla vår programvara PC-Demis.

din profil

Vi söker dig med utbildning från tekniskt gymnasium eller högskola med adekvat inriktning. Erfarenhet av arbete som mättekniker är mycket meriterande.

Följande kvalifikationer krävs för denna tjänst:

-Erfarenhet av PC-Demis alt. andra mätsystem
-Gymnasiekompetens
-Goda kunskap i ritningsläsning
-Kalibreringserfarenhet är meriterande
-God datorkunskap
-Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
-Gärna erfarenhet av maskinbearbetning

Som person bör du vara kvalitetsmedveten och noggrann. Vi ser gärna att du är självgående men också fungerar bra i grupp. Positiv inställning bidrar med god arbetsmiljö bland kollegor och det värdesätter vi högt.

ansökningsförfarande

Urval till denna tjänst sker löpande så vänta inte med din ansökan utan sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Motivera gärna så utförligt som möjligt varför just du passar för denna tjänst. Vid eventuella frågor var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: 013-32 94 11 alt. jessica.jacobsson@skill.se.

Lycka till med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning och omställning ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET