Driftig extrapersonal till Cloetta sökes!

Är du student med energi och stort engagemang? Eller har du någon annan huvudsaklig syssla men vill göra något mer? Vi söker nu extraarbetare till Cloettas fabrik i Ljungsbro.

Linköping
Deltid
Uthyrning, 10 platser
2018-01-24
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment av choklad, godis, uppfräschare och nötter av hög kvalitet. Bland våra produkter märks starka varumärken som Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal.

dina arbetsuppgifter

Som processoperatör på Cloetta ansvarar du för att våra uppskattade produkter produceras på ett effektivt sätt med ett kvalitativt resultat. Du kommer ingå i en grupp på en avdelning där man roterar mellan olika arbetsuppgifter. 
Arbetsuppgifterna består bland annat av att: 
Optimera produktflödet för att få en effektiv produktion 
Köra processmaskin och pack enligt instruktioner 
Kontrollera kvalitet 
Dokumentera och rapportera enligt rutiner 
Felsöka och utföra enklare underhållsarbete 
Skiftgång gäller i fabriken och arbetstiderna roterar mellan både dag, kväll och natt.

din profil

Anledning till att jobba extra kan vara för att dryga ut studentkassan eller helt enkelt bara skaffa sig mer erfarenhet. Oavsett vad, är du en driven person med motivation och effektivitet som kan ställa upp med kort varsel men även under tidsbestämda perioder. Du som person är mycket flexibel och anpassar dig snabbt. Du är positiv och har viljan att göra ett bra jobb. Vi värdesätter även egenskaper som samarbetsförmåga samt god representativitetsförmåga då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Vidare bör du ha god fysik och inte vara rädd för att ta i när det behövs. Du är en social lagspelare som arbetar bra i team och är duktig på att kommunicera.


• Krav på truckkort A
• Då vi nu söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning.

ansökningsförfarande

Tror du att det här något för dig? Skicka din ansökan till oss på www.skill.se. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare Ellinor Sundin, ellinor.sundin@skill.se eller Kristian Johansson, kristian.johansson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET