Driftig extrapersonal sökes!

Är du student med energi och stort engagemang? Eller har du någon annan huvudsaklig syssla men vill göra något mer? Vi söker nu extraarbetare till flera av våra kundföretag i Linköpingsområdet! Med detta arbete har du stor möjlighet att själv välja när du vill jobba och om du visar på stor initiativförmåga och självständighet kan det leda till heltidsarbete under lov.

Linköping
Deltid
Uthyrning, 5 platser
2017-11-16
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Flertalet av våra kundföretag i Linköping söker nu personer som har vilja och möjlighet att jobba extra några dagar veckan. Rollerna som erbjuds varierar mellan operatör, elektronikmontör eller produktionspersonal.

din profil

Anledning till att jobba extra kan vara för att dryga ut studentkassan eller helt enkelt bara skaffa sig mer erfarenhet. Oavsett vad, är du en driven person med motivation och effektivitet som kan ställa upp med kort varsel men även under tidsbestämda perioder. Du som person är mycket flexibel och anpassar dig snabbt. Du är positiv och har viljan att göra ett bra jobb. Vi värdesätter även egenskaper som samarbetsförmåga samt god representativitetsförmåga då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Vidare bör du ha god fysik och inte vara rädd för att ta i när det behövs. Du är en social lagspelare som arbetar bra i team och är duktig på att kommunicera.


• Krav på truckkort A
• Vi ser gärna att du har innehar B-körkort och tillgång till bil då våra kunder finns i hela Linköping med omnejd.
• Då vi nu söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning.

ansökningsförfarande

Tror du att det här något för dig? Skicka din ansökan till oss på www.skill.se. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Kristian Johansson på kristian.johansson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET