Flygintresserade elektronikmontörer sökes till Saab i Linköping

Linköping
Heltid
Uthyrning, 1 plats
Industri/Tillverkning
2017-09-10
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Till vårt ägarföretag Saab söker vi nu nya medarbetare.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Elektronikmontör och är du flygplansintresserad? Då har vi en perfekt tjänst för dig.

Detta är till en början ett konsultuppdrag med mycket goda chanser till övertagning.

dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området. Tidigare erfarenhet inom elektronik är meriterande men viktigast är att intresset finns. Vi ser också att du är händig och har ett stort teknikintresse. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lödning samt kablagemontering.

din profil

Vi vill att du som söker har följande kvalifikationer:
- Fullföljd gymnasieutbildning, gärna inriktning teknik eller elektronik.
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område är meriterande
- God datavana
- Kunskap i Lödning
- Allmänt god teknisk förståelse

Du beskriver dig själv som en noggrann och kvalitetsmedveten person. Är du en lagspelare som har förmåga att ta egna initiativ samt arbeta självständigt om det skulle krävas, då kommer du passa bra in i denna roll. Arbetet i sig är ingen tung fysisk ansträngning utan här söker vi dig som tycker om finmontering.

ansökningsförfarande

Är du den vi söker?
Urval till denna tjänst sker löpande så tveka inte med din ansökan utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida www.skill,se. Motivera gärna så utförligt som möjligt varför just du skulle passa till denna tjänst. Vid eventuella frågor king tjänsten var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: 013-32 94 11.

Lycka till med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET