Utvecklare av webbaserade system

Vill du utveckla webbaserade system och har en förkärlek till AngularJS och Python men samtidigt uppskattar en variation av språk och tekniker? Det händer mycket på Euronetics och vi behöver nu förstäka utvecklingsteamet med ytterligare en utvecklare.

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2017-10-18
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Euronetics är ett Linköpingsföretag som utvecklar och marknadsför webbaserade system för rekrytering och bemanning inom offentlig förvaltning. Våra största produkter är Vikariebanken och Feriebanken. Kunderna är allt från små kommuner till några av landets största kommuner och landsting. Vi är inne i en expansiv fas och har för avsikt att växa de närmaste åren.
Vårt mål är att ge våra kunder marknadens bästa produkter och tjänster. För att det ska vara möjligt krävs en hög teknisk kompetens förenad med stor kunskap om våra kunder och deras verksamhet. Vilket är anledningen till att vi alltid utvecklar våra produkter tillsammans med kunderna. Det är också viktigt för oss att vara en uppskattad partner både i deras vardag och mer långsiktiga verksamhetsutveckling.

Vi har valt en strategi som bygger på oberoende när det gäller val av teknik. Detta medför att vi har kompetens inom olika programmeringsspråk och datormiljöer. Ofta väljer vi komponenter på marknaden för öppen programvara. Vilket ger stora fördelar med möjlighet till hög nivå av kundanpassning, smidig integration av olika tjänster samt kostnadseffektiva lösningar.

dina arbetsuppgifter

Tillsammans med ett team om sex utvecklare utvecklar och underhåller ni främst produkten Vikariebanken åt större organisationer, både inom privata och offentliga sektorn. Vikariebanken förenklar och effektiviserar rekrytering, bokning och administration av vikarier inom bland annat skola & barnomsorg samt vård & omsorg. Tillsammans med övriga teamet agerar du även 3:e linjens teknisk support åt användare runt om i Sverige.

Arbetet kan även komma att innebära nyutveckling av andra system på beställning från kund.

din profil

Vi tror att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis Datavetenskap, Datateknik, Teknisk fysik, Innovativ programmering eller motsvarande.

Du är tekniskt bred och uppskattar utmaningen i att jobba med olika nya tekniker samt har en talang för design av användargränssnitt. Du har en konsultmässig approach och är pedagogisk i ditt sätt att förklara. Engagemang, flexibilitet och initiativtagande är ledord i det dagliga arbetet.

Eftersom vi gärna väljer att basera våra lösningar på Open Source-teknik värdesätts erfarenhet av webbutveckling med Python, PHP, Javascript och MySQL/PostgreSQL. Kunskap om app-utveckling, serverteknik och systemintegration är meriterande.

Tjänsten kräver flytande kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

ansökningsförfarande

Vi tillämpar löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att söka. Logga in eller registrerar ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Pehr Petersson på Skill, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

ANSÖK TILL JOBBET