Vi söker duktiga montörer

Vill även du bli en del av Skills härliga konsultgäng? Just nu söker vi 4 stycken duktiga montörer till ett av våra kundföretag i Mjölby. Ta chansen att söka redan idag och bli en del av vårt proffsiga team.

Mjölby
Heltid
Uthyrning, 4 platser
Industri/Tillverkning
2017-10-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Vi söker just nu flexibla, kunniga och pålitliga montörer, för konsultuppdrag hos en av våra stora kundföretag i Mjölby. Det kan både handla om montering som utförs i taktat flöde på lina och montering av större maskiner. Ute hos vår kund arbetar du vanligtvis 2-skift, men det kan även bli aktullet med ständig kväll, dag eller natt. Specifiera därför gärna i din ansökan vilken/vilka arbetstider du är intresserad av.

din profil

Vi söker dig som tidigare arbetat som montör och förstår vikten av både tempo och noggrannhet. Det är ett krav att du har körkort B och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetets alla arbetstider. Det är meriterande om du har truckkort A1-4 till B1-6 och erfarenhet av att köra truck. Utbildning inom lyftsäkerhet (travers) är meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning inom exempelvis teknik, bygg, el, fordonsmekanik eller industri.

Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Du kommer som konsult ingå i ett större team, där alla är beroende av varandra. Det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av din egen insats och hur denna bidrar till teamets framgång.

ansökningsförfarande

Behovet är omgående och urvalet sker därför löpande. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Daniel Ristenfeldt: daniel.ristenfeldt@skill.se eller Elise Hellberg: elise.hellberg@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET