Drivna truckförare till Väderstad AB sökes!

Har du tidigare erfarenheter av truckförning och letar efter nya utmaningar? Då kan du vara den vi söker! Väderstad är just nu inne i en expansiv fas och ser att de kommer att behöva fler truckförare till framtiden.

Mjölby
Heltid
Rekrytering, 2 platser
Lager/Logistik
2017-11-12
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i fronten vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nytänkande. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1010 medarbetare och omsätter 2.2oo mkr. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

dina arbetsuppgifter

Att arbeta som truckförare på Väderstad innebär olika saker beroende på vilken avdelning du hamnar på. Dels har de ett produktionslager där lagerarbetarna till största delen kör en höglyftande plocktruck och plockar orders som sedan ska in i produktionen, dels har de ett reservdelslager där man kör vanliga plocktruckar samt skjutstativ och dels har de truckförare som arbetar inne i produktionen med att serva produktionsarbetarna med material. Förutom redan nämnda truckar kan det bli aktuellt att köra motviktstruck och fyrvägstruck.

Arbetstiden är 2-skift eller natt.

din profil

Då arbetet innehåller många olika moment krävs det att du är nogrann och duktig på att hålla ordning och reda. Vidare är du tekniskt lagd, då arbetet innebär mycket jobb med handdator för att hantera ordrarna som ska hämtas/lämnas med truck.

Vi ser att du är en god kollega som är prestigelös och hjälper till där det behövs. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Du får inte vara höjdrädd, då en stor del av arbetet kan innebär arbete med höglyftande plocktruck.

Krav:
Körkort och tillgång till bil
Truckkort A1-4 samt B1-6

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av truckkörning
Erfarenhet av att använda handdator vid lagerjobb

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på fredrik.lofgren@skill.se.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering och bemanning ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET