Ta chansen som truckförare hos Toyota!

Vi söker materialhanterare och truckförare som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Är du flexibel, positiv samt har en hög servicekänsla och är villig att ge det lilla extra!
Har du truckkort samt kan börja omgående? Då kan du vara den vi söker! Sök tjänsten redan idag.

Mjölby
Heltid
Uthyrning, 5 platser
Lager/Logistik
2017-10-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund i Mjölby. I arbetsuppgifterna ingår truckkörning och/eller materialhantering och det är därför ett krav att du har truckkort. Din huvudsaklliga arbetsuppgift som truckförare/materialhanterare är att förse produktionen med material. Det är av stor vikt att du är flexibel då andra arbetsuppgifter kan förekomma.
Kravet är att du ska kunna arbeta 2-skift, men det kan även förekomma dagtid, ständigt natt och ständig kväll.


Arbetstider
2-skift: måndag-torsdag 06:30-14:30 och fredag 06:30-16:00 och måndag-torsdag 14:30-00:00
Ständig kväll: måndag-torsdag 14:30-00:00
Sändigt natt: måndag-torsdag 00:00-06:30 och söndag 23:00:06:30

Om du behöver pendla från annan ort till arbetet så är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil.

Som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Du har en närvarande chef från Industrikompetens som besöker arbetsplatsen en gång i veckan. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag. Efter en tids inhyrning via Industrikompetens finns goda chanser att få en direktanställning hos kund.

din profil

Som person ska du vara praktiskt lagd och trivas med ett fysiskt arbete samt att du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Du bör vara effektiv och noggrann samt ha en positiv inställning. Som konsult är du Skills ansikte utåt och det är därför viktigt att du trivs med att visa engagemang, framåtanda och är villig att bidra till teamets framgång.

Krav
Truckkort A1-4 B1-6
Körkort och tillgång till bil

Meriterande
Traverskort och tidigare erfarenhet av truckkörning i verkstadsmiljö.

ansökningsförfarande

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.industrikompetens.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvariga rekryterare på Industrikompetens, Daniel Ristenfeldt, daniel.ristenfeldt@skill.se eller Elise Hellberg, elise.hellberg@skill.se.

Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET