Junior teknisk säljare – sälj framtidens 3D-skrivare!

Se framför sig en roll där du som teknisk säljare blir en nyckelperson i att erbjuda en unik produkt som med sin högteknologiska konstruktion kommer att erbjuda industriföretagen ett helt nytt sätt att jobba med prototyputveckling och produktion.

Vi erbjuder dig möjligheten att ta klivet in i och utvecklas på Wematter! Här kommer du få möjligheten att sälja en högteknologisk 3D-skrivare i världsklass!

Vi letar efter dig som beskrivs som:

• Nyexad I:are
• Orädd
• Målinriktad
• Tekniskt intresserad
• Vill göra internationell karriär

Är du redo att sätta din säljkompetens på prov?

Ansök idag!

OM FÖRETAGET
På Wematter tror vi på att vår 3D-skrivare är första steget till den nya industrin där lokal produktion är vägen till en hållbar framtid. Det gör att vi bygger en 3D-skrivare för människor i framtidens industri, som är moln-, laser- och fiberarmerad för att bygga produkter med hög hållfasthet och unika egenskaper. Det viktigaste för oss är att bygga ett hållbart företag som kommer minska resursåtgången på planeten och göra det med respekt för individen, samtidigt som vi möjliggör att kunna tillverka vad som helst framför dina ögon!

På Wematter är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare.

Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra.

Våra arbetstider är flexibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss.

Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Försäljning
2017-09-18
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Tänk dig att få möjligheten att möta marknaden med en produkt som precis ska ut på marknaden, att få vara den säljare som är först i världen med att kunna erbjuda Wematters 3D-skrivare.

Ditt uppdrag blir att identifiera potentiella kunder, bygga och utveckla kundrelationer, till en början inom Sverige men på sikt satsar Wematter på en internationell marknad. Du kommer att ansvara för att sälja Wematters 3D-skrivare till företag som redan använder eller som kommer att ha användning för 3D-utskrifter i framtiden. I rollen möter du utvecklingschefer, ägare och konstruktörer på kundföretagen. Din viktigaste uppgift är att skapa professionella och långsiktiga relationer. Tillsammans med säljchefen utvecklar du strategier för både sälj och marknad.

Rollen i korthet:

• Nykundsbearbetning
• Avtalsfrågor och förhandling
• Planera inför och delta på mässor
• Skriva pressreleaser

Som företagssäljare på Wematter arbetar du med att följa upp befintliga kontakter för att säkerställa att de är nöjda med tjänsterna. Ditt arbete är därför en viktig del i att förbättra våra tjänster samt främja ett fortsatt samarbete med kunden. I rollen får du chans att knyta värdefulla kontakter samtidigt som du får erfarenhet av tjänsteförsäljning på ett av Sveriges snabbast växande teknikföretag. Försäljningen sker både via telefon och genom besök hos kund.

Till din hjälp har du kollegor och chefer som stöttar och hjälper dig igång, men på sikt kommer du själv att planera din tid, så det är viktigt att du inser värdet i just ditt arbete och tar ansvar för det du arbetar med.

din profil

För att matcha det som Wematter efterfrågar ser vi gärna att du har en akademisk utbildning från Industriell ekonomi eller motsvarande. Nyexad, driven och nyfiken är helt rätt för denna roll men vi välkomnar även dig med något års erfarenhet inom sälj.

För att kunna sätta dig in i och sälja Wematters 3D-skrivare behöver du ha ett stort tekniskt intresse.

Kommunikativ förmåga i kombination med stort affärsmässigt fokus är ett måste. Vidare behöver du vara strukturerad och självgående med ett stort inre driv. Orädd och kreativ, med en förtroendeingivande approach är andra egenskaper som vi ser som värdefulla i rollen. Då säljcyklerna kan vara relativt långa är det viktigt att du är uthållig och har tålamod, att du inte ger upp förrän du har nått i mål.

Du behöver även lockas av marknadsfrågor på ett sätt som gör att du tycker det är stimulerande att delta på mässor och promota Wematters produkt och tjänst på olika evenemang. Väl utvecklade kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Vi ser det som meriterande om du på något sätt har erfarenhet av att arbeta inom industrin.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Wematter med Skill/Industrikompetens.

Ansök idag!

Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill/Industrikompetens, Elise Karlborg, 013-473 20 64 alt elise.karlborg@skill.se

Tillsvidareanställning på Wematter, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET