Saab söker flera erfarna elektronikmontörer

Har du god erfarenhet av elektronikmontering och ett brinnende intresse för teknik? Är du dessutom noggran och metodisk? Då kan du vara personen vi söker! För Saabs räkning söker vi nu flertalet elektronikmontörer till produktionen i Järfälla.

Järfälla
Heltid
Uthyrning, 12 platser
Industri/Tillverkning
2018-05-13
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

Som elektronikmontör består arbetsuppgifterna av montering av serieprodukter, framtagning av prototyper samt reparation och modifiering av de olika produkterna. Även medverkan vid framtagning av tillverkningsunderlag kan förekomma. Arbetet innefattar lödning till stor del och viktigt att du har god erfarenhet av lödning. Fördelaktikt är därför även om har ett giltigt lödcertifikat.

din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du;

- har gymnasiekompetens och ett stort intresse för teknik och tillverkning
- har tidigare erfarenhet av monteringsarbete
- har erfarenhet av avancerade elektronik och mekanikkonstruktion
- har erfarenhet att arbeta med administrativa planeringssystem (MPS)
- har erfarenhet av att läsa och förstå ritningar
- behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

Du ska ha haft lödcertefikat enligt FSD5115 i närtid och är det giltigt i dagsläget är det meriterande. Viktiga personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är god sammarbetsförmåga, noggrannhet, stresstålighet och god kvalitetsmedvetenhet. Ovan nämnda licenser och erfarenheter är krav och bör framgå i din ansökan.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Stina Bylund på mailadress stina.bylund@skill.se.

Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET