NC-operatör till Saab!

Vi söker nu en NC-operatör som har kompetens av både moderna och konventionella NC-maskiner!

Linköping
Heltid
Uthyrning, 3 platser
Industri/Tillverkning
2017-09-10
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

Som NC-operatör hos Saab i Linköping kommer du jobba med svarvning. Avdelningen har nyligen införskaffat nya maskiner av märket Mazak och har även äldre konventionella svarvar. Arbetet innebär att arbeta i både de äldre och nyare svarvarna. I de nyare maskinerna förkommer även viss programmering. Viss efterbearbetning sker i de konventionella maskinerna. Arbetet sker i tvåskift.

din profil

För att passa in i rollen och leva upp till förväntningarna har du;
• NC-vana
• Viss programmeringsvana
• Erfarenhet av putsning, slipning, gängning och borr

Som person är du driven och framåtsträvande. Du är självgående och ser vad som behöver göras i svarvningsprocessen. Vi tror även att du är en ödmjuk person som har lätt att samarbeta med olika människor.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på mailadress josefine.kindahl@skill.se alt. 013-47 32 061

Detta är initialt ett konsultuppdrag med tillträde till tjänsten i början av september. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning och på längre sikt övertagning av Saab.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET