Söker du extrajobb? Nu söker vi personal till Lantmännen Unibake!

Är du student eller har annat deltidsarbete men vill tjäna lite extra pengar? Nu har du chansen! För kunds räkning söker vi nu flera livsmedelsarbetare som vid behov kan arbeta extra.

Huddinge
Deltid
Uthyrning, 4 platser
Industri/Tillverkning
2018-04-19
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Lantmännen Unibake är beläget i Huddinge med goda kommunikationer med pendeltåg, varifrån det är gångavstånd till arbetsplatsen.

dina arbetsuppgifter

Som livsmedelsarbetare hos vår kund är dina uppgifter att övervaka processer samt packa och sortera livsmedelsprodukter. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

din profil

Vi söker dig som studerar eller har deltidsarbete och kan jobba hos vår kund vid behov. Som person är du lojal och har en god arbetsmoral. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd. Du har en positiv attityd, är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför och passar tider ser vi som en självklarhet. Det är meriterande om du har truckkort A+B samt att du tidigare har erfarenhet från livsmedelsbranchen.

ansökningsförfarande

Vi söker extrapersonal till vår kund omgående vilket innebär att urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Malin Jangenteg på mailadress malin.jangenteg@skill.se. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.skill.se där du ansöker med både CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET