Cloetta söker underhållsledare!

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Produktion
2017-07-13
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Holland och Italien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Plopp och Malaco. Cloetta har 13 fabriker i sex länder. Cloetta B-aktie handlas på NASDAQ OMX i Stockholm. Mer information finns tillgänglig på www.cloetta.com

dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare på Cloettas underhållsavdelning arbetar du med att planera och koordinera personal och resurser i underhållsrelaterade frågor. Detta för att möjliggöra en effektiv och driftsäker produktion.
I arbetsuppgifterna ingår att:
- Leda arbetet och samordna underhållsresurserna
- Löpande analysera och följa upp underhållsaktiviteter
- Göra rotorsaksanalyser
- Leda och driva underhållsrelaterade förbättringsprojekt
- Hålla kontakt med entreprenörer och underleverantörer

din profil

Vi tror att du som söker har en relevant utbildning inom maskinteknik, service/underhåll, automation eller liknande. Du har erfarenhet från en liknande tjänst där du arbetat som ledare inom underhåll. Naturligtvis har du ett stort tekniskt intresse och en stark vilja till att utveckla processer, rutiner och personal. Du behärskar svenska och engelska utan problem och har goda kunskaper i IT-baserade underhållssystem samt Office-paketet.
Tjänsten kräver att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god analytisk förmåga. Som ledare har du ett stort fokus på att coacha dina medarbetare till att ständigt utvecklas. Du är ett gott föredöme när det kommer till säkerhet och engagemang. Det är viktigt att du är driven, handlingskraftig och kan prioritera rätt i stressade situationer.

ansökningsförfarande

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.industrikompetens.se. Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Industrikompetens, kristian.johansson@industrikompetens.se. Intervjuer och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET