Kalibrerings- och Servicetekniker till Exova Metech!

Exova Metech rekryterar nu en Kalibrerings- och Servicetekniker!

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Industri/Tillverkning
2017-08-07
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Exova METECH är en ledande obunden fullserviceleverantör av mätteknik och kalibreringstjänster inom många olika industrisektorer. Deras kunder finns inom flygindustri, försvar, life science, telekom, energi, elektronik samt fordons- och verkstadsindustri. Med huvudkontor i Linköping är de 395 anställda i 8 länder. Exova METECH ingår i Exova-koncernen med 4 500 medarbetare i 24 länder.

dina arbetsuppgifter

Exova Metech utför kalibrering och service på all typ av mätutrustning såsom optisk, elektrisk, hög och lågfrekvent, mekanisk, temperatur, medicinteknisk med flera. De behöver nu förstärka på deras enhet i Linköping. Arbetet innefattar service och reparationer av luftdrivna verktyg samt kalibrering av mekanisk utrustning. Arbetet utförs i stor utsträckning självständigt och i nära samarbete med våra kunder varvid affärsmässighet, integritet och god social kompetens är en självklarhet. Ordningssinne, flexibilitet och att kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska är ett krav.

din profil

- Du har en teknisk gymnasial bakgrund samt praktiska kunskaper inom service, reparation eller skärande bearbetning.
- Erfarenhet av mätteknik är meriterande men inget krav.
- Körkort B
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska

ansökningsförfarande

Rekryteringen sköts av Exova Metech. Vid frågor vänligen kontakta Kristina Wiberg, 070-575 60 06 eller Jens Bergendorff, 072-391 62 18

ANSÖK TILL JOBBET