Internationell kund i Linköping söker operatör

Linköping
Heltid
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Industri/Tillverkning
2017-11-15
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

För en unik kunds räkning söker vi nu efter operatörer till Linköping.

dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som operatör kommer bestå av att vara behjälplig i produktion med att köra maskin, truck samt travers.
Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för denna tjänst:

- Erfarenhet från industri
- Verktygsvana

din profil

Som person är du kvalitetsmedveten och tar stort ansvar för det arbete du utför. Vidare bör personen ifråga också trivas med att arbeta både självständigt samt i grupp. Det är viktigt att du som person tar initiativ och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter.

ansökningsförfarande

Urval till denna tjänst kommer ske löpande så skicka in din ansökning redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.skill.se. För rätt person finns goda chanser till anställning hos kund efter avslutad inhyrningsperiod. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Josefin Svensson, josefin.svensson@skill.se. Tycker du att detta låter som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET