Projektplanerare för Gripen E

En spännande tjänst för dig som är vass inom projektplanering! Har du dessutom erfarenhet av MS Project och har lite koll på vad mjukvaruutveckling handlar om kan du vara precis den vi söker.

Linköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 2 platser
Lager/Logistik
2017-09-24
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Företaget var med och grundade Skill och är idag vår största ägare.

dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha en central roll som planerare i projektet tillsammans med planeringschef samt projektledare. Dina arbetsuppgifter består av att ta fram planer och leveranstider för projektets genomförande på både kort och långsikt, samt följa upp arbetet och göra prognoser av återstående arbete. En viktig del i arbetet är att ha fokus på kostnad och tid samt leveransprecision för att hålla projektbudgeten.

Att jobba som projektplanerare på Aeronautics ger dig en bra överblick i olika projekt för Gripen E och det finns goda möjligheter till fortsatt utveckling!

din profil

Vi söker dig som har:

• Utbildningsbakgrund inom teknik/logistik
• Erfarenhet av projektledning/delprojektledning
• Viss förståelse för mjukvaruutveckling
• Kunskaper i MS Project
• Goda kunskaper i det engelska språket

För att trivas i rollen som projektplanerare tror vi att du är engagerad, drivande och gillar att ta stort eget ansvar. Det är viktigt att du arbetar strukturerat och har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter. Vi tror även att du har en god kommunikationsförmåga som skapar förtroende hos andra.

Eftersom tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess är svenskt medborgarskap ett krav.

ansökningsförfarande

I denna process samarbetar Saab med Skill.
Tjänsten är ett bemanningsuppdrag som pågår fram till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka!
Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Erica Wiquist, 013-32 94 05 alternativt erica.wiquist@skill.se

ANSÖK TILL JOBBET