Extraarbetare sökes till kund i Mantorp

För kunds räkning söker vi livsmedelsarbetare som kan jobba extra! Som student eller deltidsarbetare kan det vara skönt att dryga ut kassan lite med extrajobb, detta passar perfekt för dig i det läget!

Mjölby
Deltid
Uthyrning, 1 plats
Industri/Tillverkning
2017-10-02
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Som livsmedelsarbetare hos vår kund är dina uppgifter att övervaka processer samt packa och sortera livsmedelsprodukter. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

din profil

Vi söker dig som studerar eller har deltidsarbete och kan jobba hos vår kund vid behov. Som person är du lojal och har en god arbetsmoral. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd. Du har en positiv attityd och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför och passar tider ser vi som en självklarhet. Det är meriterande om du har truckkort A samt att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

ansökningsförfarande

Tillsättning sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Josefin Svensson, josefin.svensson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET