Däckmontörer sökes till Motala

För kunds räkning söker vi två däckmontörer till säsongen

Motala
Heltid
Bemanning - Arbetare, 1 plats
Industri/Tillverkning
2017-09-12
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Som däckmontör kommer du främst att arbeta med däckmontering, däckbyten, hjulbalansering och lufttryckskontroll. Du kommer även att ha kontakt med kunder vid mottagandet av bilar. Arbetet som däckmontör är fysiskt krävande då det förekommer många tunga lyft och arbetet sker i högt tempo.

din profil

Du ska gilla att arbeta i högt tempo, har bra fysisk och gärna erfarenhet av däckmontering tidigare. Har du även gått fordonstekniska på gymnasiet är det ett plus men inget krav.

ansökningsförfarande

Urval, intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan till tjänsten redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson, emma.andersson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET