Vi söker en kundansvarig som värnar om miljön

Är du en grym säljare som brinner för att bygga kundrelationer? Då har du chansen att vara med och bidra till ett hållbart samhälle!

Norrköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Försäljning
2017-09-12
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Skill söker nu en kundansvarig för uppdrag i Norrköping.

dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att sälja in nya lösningar samt förvalta och utveckla befintliga installationer och kundkontakter. Genom god kunskap om kundernas förutsättningar och väl fungerande kommunikation med kunderna bidrar du till att uppdragsgivarens måluppfyllelse ökar.
Du arbetar nära produktchefen och övriga avdelningar för att nå bästa resultat.

Vidare arbetar du med att förbättra kundens föreningskoncept så att det når insamlingsmål och hög effektivitet. Du ansvarar också för samarbetet med externa pantmottagningar och servicehandeln.

Som kundansvarig ser du till att kundernas synpunkter och behov omhändertas. Genom god kunskap om kundens behov, pedagogisk förmåga och ett säljande sätt så får du kunderna positiva till uppdragsgivarens koncept och lösningar. Arbetet är omväxlande och ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat.

din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom försäljning. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning och kundansvar.

Som person är du serviceinriktad med en positiv inställning. Du har förmågan att hantera många frågor samtidigt och är stresstålig.
Du är analytisk och kan omvandla dina kunskaper till väl fungerande rutiner och arbetssätt. Din goda helhetsbild av verksamheten ger förmåga att prioritera. Både externt och internt tar du på dig en ledande roll för förbättringsprocessen. Du är drivande och vill framåt samt gillar att arbeta i lag. Du är ansvarstagande och trovärdig.

Du har mycket god datorvana med kunskaper i Word, Excel, Powerpoint och Microsoft Outlook.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Martina Lundahl på martina.lundahl@skill.se eller 011-199472

Välkommen med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av ett antal olika industriföretag, kommuner och Region Östergötland. Tack vare ägarbilden öppnar du som anställd på Skill upp ett gediget nätverk till många företag i regionen. Detta vill vi att du ska se som en extra säkerhet när du funderar på att hitta en ny utmaning. Vi finns på 10 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 60 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET