Gillar du godis & fikabröd och vill ha ett roligt extrajobb

Är du egenföretagare? Arbetar du inte 100% idag? Studerar du? Eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning? Se då hit för extrajobb!

Linköping
Deltid
Bemanning - Arbetare, 30 platser
Lager/Logistik
2017-09-13
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Vi på Skill samarbetar med ett flertal livsmedelsindustrier i regionen som är i stort behov av timvikarier som vill arbeta extra. Vi kräver inga förkunskaper på våra kandidater utan ser mer till helheten och individen.

dina arbetsuppgifter

Som livsmedelsarbetare hos våra kunder är dina uppgifter att övervaka processer samt packa och sortera livsmedelsprodukter. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

din profil

Som person är du lojal och har en god arbetsmoral. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd. Du har en positiv attityd och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför och passar tider ser vi som en självklarhet. Det är meriterande om du har truckkort A samt att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

ansökningsförfarande

Tillsättning sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Emma Andersson, emma.andersson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET