Elkonstruktör till Saab

Vi söker dig som vill jobba med de senaste teknikerna inom elkonstruktion!

Linköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Teknik
2017-12-07
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande men ditt huvudsakliga fokus är att tillsammans med dina kollegor designa elschemaunderlag inom olika produktområden (främst inom Gripen). Arbetet sker i nära samarbete med andra discipliner, exempelvis med systemingenjörer och övriga konstruktionsavdelningar. Mentor Graphics och Capital är de program som används i designarbetet.

Visste du att Saab är ensamma om att synkronisera elektrisk och mekanisk konstruktion via Catia V5 och Capital? Detta och mycket mer kommer du bli insatt i om du blir vår nya medarbetare!

din profil

Vi söker dig med följande bakgrund:
• Högskoleexamen med elinriktning
• Erfarenhet av elschemakonstruktion
• Goda kunskaper i engelska språket
• Svenskt medborgarskap (eftersom tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess)

För att trivas i rollen som elkonstruktör på Saab tror vi att du är nyfiken, driven och vågar ta egna initiativ. Du kommer att hamna i en kreativ miljö med härliga kollegor och därför vill vi såklart att du har en god samarbetsförmåga och att du har ett analytiskt tänk som bidrar till utvecklingen.

ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill.
Tjänsten är ett konsultsuppdrag som pågår fram till 2018-06-30 med goda möjligheter till förlängning.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se
Har du frågor? Kontakta ansvarig rekryterare Erica Wiquist, 013-32 94 05 alternativt erica.wiquist@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET