Förstärkning till kretskortsproduktion SAAB Järfälla

Har du god erfarenhet av elektronikmontering och ett brinnende intresse för teknik? Är du dessutom noggran och metodisk? Då kan du vara personen vi söker! För Saabs räkning söker vi nu flertalet elektronikmontörer till deras produktion i Järfälla. Vill du utvecklas vidare inom detta område kommer du välkomnas av en kompetent och välkomnande arbetsgrupp!

Heltid
Uthyrning, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-01-02
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem
På Operations i Järfälla utvecklas och serietillverkas olika produkter inom områdena för telekrig, radar och marina system.
Inom sektionen Manufacturing finns bland annat gruppen kretskortsmontering. Gruppens främsta uppgift är att rigga, köra ytmonteringsmaskin, selektivlöda i maskin, avsyna, bättringslöda och lackera kretskort för småskalig serieproduktion.

dina arbetsuppgifter

Vi söker en kretskortsmontör som mer specifikt kommer inriktas mot manuell montering, avsyning och bättringslödning. Arbetsuppgifterna består av att montera kort, framtagning av prototyper samt reparation och modifiering av kretskort. Även medverkan vid upprättning av tillverkningsunderlag förekommer.

din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du har ett stort intresse för teknik och tillverkning. Saab befinner sig ett läge där verksamheten ständigt expanderar och utvecklas. Utöver egna gruppens medlemmar interagerar man ofta med både utvecklingsingenjörer och produktionstekniker vilket gör att intresse, idéer och nytänkande är egenskaper som premieras. Arbetet kräver att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Tidigare erfarenheter av kretskortsarbete är meriterande.

Övriga önsvärda kvalifikationer är följande:

Gymnasiekompetens
Lödcertifikat (FSD 5115, 5117)
Erfarenhet av avancerade kretskort
Erfarenhet att arbeta med administrativa planeringssystem (MPS)
Kunna läsa och förstå ritningar.
Svenska och engelska
God samarbetsförmåga

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill,se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Stina Bylund på mailadress stina.bylund@skill.se.

Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET