Saab i Nyköping söker systemingenjör inom flyg

Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta i en internationell och dynamisk miljö med utveckling av luftfartyg inom både civila och miltära verksamheter? Saab söker nu en systemingenjör inom EL, Avionik & Flyg.

Nyköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Teknik
2017-10-16
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

Som Systemingenjör inom EL, Avionik & Flyg hos Saab får du möjligheten att arbeta med både flygplan och helikoptrar, genom hela kedjan från idé till färdig produkt vilket innebär allt från systemdesign, utveckling och verifiering. Avdelningen arbetar med att ta fram lösningar för modifiering och reparation av luftfartyg, både civila och militära.

Teamet består av 12 personer där ett öppet och transparant arbetsklimat råder och där varje medarbetare tar stort eget ansvar för sitt arbete och sin egen utveckling.

Som systemingenjör omsätter du kundens krav och behovsbild till tekniska krav och systemarkitektur. Ur ett affärsmässigt perspektiv definierar du rätt lösning med hänsyn taget till kostnad, tid och prestanda. Kontinuerligt stöttar du ingenjörerna under projektfasen. Du är med i framtagning och granskning av konstruktionsunderlag och certifieringsdokument.

din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna söker vi dig som:

• har en flygtekniker eller civil/högskoleingenjörsutbildning eller har annan likvärdig teknisk bakgrund.
• har erfarenhet av arbete i en Part 21J-organisation och är väl förtrogen med gällande regelverk och certifieringsspecifikationer.
• behärskar engelska i tal och skrift.

Som person gillar du att arbeta med människor, du är självgående, noggrann, analytisk och prestigelös.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Rebecca Ring, rebecca.ring@skill.se.

Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET