Java och.NET-Utvecklare till Squeed

Vill Du också bli en framgångsrik Squeeder?
Brinner du för att utveckla system i Java eller .Net? Då har vi jobbet för dig!

Göteborg
Heltid
Rekrytering, 4 platser
IT
2018-02-11
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Squeed är ett expertkonsultbolag inom systemutveckling, systemarkitektur och agil coaching. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre, förfina vår kunskap och dela med oss av den. Vi föreläser ofta på både svenska och internationella utvecklarkonferenser och både arrangerar och talar på utvecklarmeetups. Squeed har kontor i Göteborg och Stockholm och är idag totalt drygt 70 anställda.

Squeeds vision är att vara lite bättre. Lite bättre av allt. En Squeeder måste ha en passion för sitt yrke. Squeed har skapat en innovationskraft där varje medarbetare hjälper till med att ta fram nya affärsidéer i form av produkter och tjänster. Denna innovationskraft leder och utvecklar företaget. Att stimulera och tillvarata kreativitet är en grundläggande del av Squeeds affärsidé. Alla medarbetare får lov att agera. Squeed anställer personer för att dom är talangfulla, där dom litar på sina anställda och hindrar inte kreativitet genom regler och policys. Squeeds medarbetare har mandat att driva affärer & aktiviteter och att hjälpa till med bolagets utveckling. Läs mer på www.squeed.com.

dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara med och utveckla IT-lösningar åt kunder inom branscher som finans, spel, media, industri, resor, telekom och detaljhandel. Med hjälp av din erfarenhet och passion för hantverket kommer du att vara med och utveckla våra kunder samt ha mandat att driva affärer och aktiviteter för att bidra till med bolagets utveckling.

din profil

Vi söker dig som vill arbeta med Java eller .Net med tillhörande ramverk och infrastruktur. Du är även van att arbeta med HTML/CSS/Javascript samt har erfarenhet av metodikerna TDD och SCRUM. Vi efterfrågar också kunskap/erfarenhet av applikationsservrar, databaser, byggmiljöer och versionshantering. Du skall kunna vara en ambassadör för Squeed ute hos kunden, vara serviceinriktad och lyhörd, kunna fungera i grupp och hjälpa andra, med andra ord vara vad vi kallar en Squeeder. En grundförutsättning är naturligtvis att du har en bra teknisk plattform att stå på.

ansökningsförfarande

I denna direktrekrytering samarbetar Squeed med Skill.
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera din CV på www.skill.se.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET