Kund i Mantorp söker drivna medarbetare till livsmedelsindustrin!

För kunds räkning söker vi livsmedelsarbetare som kan jobba heltid! Detta passar för dig som gillar variation och att vistas i en trivsam arbetsmiljö.

Linköping
Heltid
Uthyrning, 1 plats
Industri/Tillverkning
2017-11-27
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgfiter ingår att hålla koll på hela processen från deg till färdig produkt. Du kommer bland annat sortera paketera och köra truck. Om du gillar variation är detta något för dig!

din profil

Vi söker dig som vill jobba inom livsmedelsindustri. Som person är du lojal och har en bra arbetsmoral. Du har en positiv attityd, är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför och passar tider ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från någon slags industri. Det är meriterande om du har truckkort A. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen på ett smidigt sätt.

ansökningsförfarande

Tillsättning sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Josefin Svensson, josefin.svensson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET