Mjukvaruutvecklare- Inbyggda system till Scanfil

Vill du vara med i hela utvecklingskedjan från idé till färdig produkt och ta fram en stor variation av spännande produkter? Scanfil erbjuder nu en bred roll där du får jobba med produkter som verkligen gör skillnad!

Åtvidaberg
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2017-11-15
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Scanfil är en internationell kontraktstillverkare och systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Scanfil tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster, från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Scanfil är specialiserad på Systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Enheten har även spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter som omfattas av FDA:s Quality System Regulation (QSR) och kompetens inom avancerad rörlig mekanik såsom mynt och sedelhantering . I Åtvidaberg återfinns en stor del av Scanfils produktutvecklingskompetens.

dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med produkt- och testutveckling inom elektronik och mjukvara, något som ofta innebär att du kommer i kontakt med såväl hård- som mjukvara. Arbetet sker i miljö nära produktion där du snabbt kan se resultatet av ditt arbete.

Arbetet sker ofta i nära samarbete med kund där Scanfil involveras i ett tidigt skede. Detta innebär att du utifrån kundens behovsbild är med i hela processen fram till färdig produkt, något som ger dig stora möjligheter att påverka.

Din kompetens kommer att värdesättas och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i rollen.

din profil

Vi tror att du har en relevant hög- eller civilingenjörsutbildning och några års liknande arbetserfarenhet.

Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskaper inom följande:
• ARM
• Linux
• .NET
• C, C++

Som person tror vi att du är både nyfiken och mån om att leverera hög kvalité. Du har en god logiskanalytisk förmåga, arbetar strukturerat och triggas av problemlösning.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Scanfil med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Petersson, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

ANSÖK TILL JOBBET