Erfarna svetsare till Väderstad AB

Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Just nu söker vi både manuell- samt robotsvetsare till Väderstad AB.

Mjölby
Heltid
Rekrytering, 10 platser
Industri/Tillverkning
2017-12-07
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i fronten vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nytänkande. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1010 medarbetare och omsätter 2.2oo mkr. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av antingen robotsvetsning och/eller svetsmetoden MAG 138, metallpulverfylld rörtråd. Du är van att svetsa i PB-läge, både enkelsträngat och flersträngat. Har du tidigare svetsat 4-kantsrör mot 4-kantsrör är det meriterande. Vi ser att du har arbetslivserfarenhet och giltiga licenser samt en vana att följa och förstå ritningar.

Krav för tjänsten:
Tidigare arbetslivserfarenhet samt giltiga licenser
Körkort och tillgång till bil
Möjlighet att arbeta 2-skift

Meriterande för tjänsten:
Truckkort A+B
Traverskort
Monteringsvana

din profil

Vi söker dig som är en van svetsare som tar ansvar för det arbete du utför samt känner yrkesstolthet. Som person är du lojal och har en god arbetsmoral. Vidare har du en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet.

ansökningsförfarande

Urval, intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan till tjänsten redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på fredrik.lofgren@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET