CTT systems söker systemingenjör inriktning flygelektronik

Är du ingenjör med ett brinnande intresse för teknik? Har du dessutom en bakgrund från flygande produkter? Då kan det vara dig vi letar efter! Just nu befinner sig CTT i en spännande fas då företaget precis fått en beställning av Boeing på att utveckla ett nytt befuktningssystem till deras senaste flygplan Boeing 777X och behöver förstärka sin utvecklingsavdelning. Vi söker därför, för CTTs räkning, en systemingenjör med inriktning mot el och elektronik inom flyg för produktutveckling och verifiering/kvalificering av tekniska system.

Nyköping
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Teknik
2018-04-19
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

CTT Systems AB (publ.) är en teknikkoncern verksam inom flygbranschen som utvecklar och tillverkar avfuktnings- och befuktningssystem till civila flygplan. Bland företagets kunder finns Boeing, Airbus och flygbolag. Företaget har ett 100tal anställda varav ca 70 st i Nyköping. CTT är noterat på Small Cap listan Nasdaq OMX Stockholm AB. För ytterligare information besök företagets hemsida på www.ctt.se.

dina arbetsuppgifter

I tjänsten får du som ingenjör möjligheten att driva ditt arbete genom hela kedjan från konstruktion, tillverkning, verifieringsprovning, certifiering och även slutligen delta i driftsättning av systemet hos kund. Du kommer att ingå i ett team av erfarna ingenjörer vilket kommer att underlätta din inskolning och utveckling.

Liksom i annan kravstyrd verksamhet krävs ett omfattande dokumentationsarbete för projekt och produktframtagning vilket innebär användande av både beräkningar och testverksamhet för att verifiera och kvalificera produkterna.

Placering för tjänsten kommer att vara i Nyköping vilket gör det önskvärt att du antingen är bosatt i Nyköping eller dess närområde alternativt kan tänka dig att flytta dit.

din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningar söker vi dig med:

• Ingenjörsutbildning, gärna civilingenjör med inriktning el & elektronik.
• Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och framförallt i skrift.
• Färdigheter i Word/Excel är krav.
• Erfarenhet från flygindustri är meriterande.
• Kunskap/erfarenhet inom kvalificeringsprovning av elektronikenheter för flygande produkter enligt regelverk RTCA DO160 är meriterande.
• Programmeringskunskaper i C är meriterande.

Vi ställer höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet då vi är ett bolag där varje medarbetares insats är avgörande. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna att kvinnor söker.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rebecca Ring, rebecca.ring@skill.se.

Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET