Teknisk projektledare till Toyota Material Handling

Är du en erfaren projektledare på jakt efter nya utmaningar? Ta chansen att bli en del av Toyotas framgång och arbeta med stora investeringsprojekt för att fortsätta utvecklingen av den högteknologiska anläggningen.

Mjölby
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Teknik
2018-09-10
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass. Det händer mycket hos oss och inom branschen – automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Det är en spännande tid och det går väldigt bra för oss. Vi tar nu flera steg där klassisk mekanik samverkar i komplexa system med mjukvaruintensiva lösningar. Är du intresserad av en roll där du får arbeta med ny teknik i en kreativ miljö och ha en stor påverkan på våra produkters framtida utveckling? Då kan detta vara rätt för dig

Avdelning Produktionsutveckling huvudsakliga uppgifter är att stötta produktionen med projektledning vid nyutveckling, större investeringar och uppsättning samt underhåll av produkter i affärssystemet. En stor del av arbetet går ut på att förbättra effektiviteten inom företagets produktutvecklings- och investeringsprocess. Inom avdelningen arbetar idag 25 medarbetare och vi söker nu ytterligare en projektledare.

dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du ha ansvar för ett eller flera av investeringsprojekt. Tillsammans med dina kollegor, övriga stödfunktioner och maskinleverantörer ansvarar du för att dina projekt drivs i enlighet med befintlig projektmodell och levererar enligt överenskomna planer.

Rollen som projektledare består till stor del av coachning och arbetsledning vilket kräver goda ledaregenskaper, integritet samt problemlösningsförmåga. Du kommer att få leda tvärfunktionella projektgrupper och kommer att ta ett helhetsansvar från idé till färdigt resultat, vilket innefattar frågeställningar och kontakter genom hela företaget.

din profil

För att passa in i rollen trivs du med allt projektledning har att erbjuda. Du är drivande och har förmågan att tänka samt agera strategiskt. Du är strukturerad och trots många bollar i luften håller du ordning och reda. Det ligger i ditt intresse att både starta upp projekt, att sätta upp projektmål och leda det hela vägen i mål.

Vi tror att du har:
- En relevant teknisk utbildningsbakgrund, gärna högskoleingenjör eller motsvarande
- Tidigare erfarenhet från projektledning inom tillverkande industri
- Goda språkkunskaper i både svenska och engelska

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Toyota med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pontus Lundquist, 013- 32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

ANSÖK TILL JOBBET