Systemingenjör till Toyota Material Handling!

Söker du en spännande helhet där ny teknik blir verklighet i de senaste produkterna? Vi söker en Systemingenjör som utmanas och brinner för den senaste tekniken.

Mjölby
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2018-01-31
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass. Det händer mycket hos oss och inom branschen – automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Det är en spännande tid och det går väldigt bra för oss. Vi tar nu flera steg där klassisk mekanik samverkar i komplexa system med mjukvaruintensiva lösningar. Är du intresserad av en roll där du får arbeta med ny teknik i en kreativ miljö och ha en stor påverkan på våra produkters framtida utveckling? Då kan detta vara rätt för dig.

dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Systemingenjör innebär att du har ansvar och mandat att leda tekniken inom ditt expertisområde. Du kommer att arbeta med att stärka det tekniska utvecklingsarbetet genom systemeringsarbete både i projektform och olika typer av tekniksprång och initiativ. Du ser både den långsiktiga utvecklingen i kombination med här och nu i tekniken. Ditt uppdrag innebär ett tekniskt systemansvar inom ett tilldelat område som sträcker sig över systemets hela livslängd.

Tjänsten som systemingenjör innebär att du till exempel kommer att:
• Vara drivande vid framtagandet av tekniska lösningar och bereda underlag för tekniska beslut angående arkitektur och modulgränssnitt.
• Tillsammans med produktansvarig, maskinansvarig och modulansvarig ta fram långsiktiga utvecklingsstrategier
• Bidra till att utveckla verktyg och metodik för systemarbete.
• Arbeta med kravställningsarbete
• Ha teknisk omvärldsbevakning

din profil

För att passa in i rollen trivs du med att arbeta i tvärfunktionella team, du är kommunikativ och samarbetsvillig. Du har ett stort tekniskt intresse och kreativt tänk som hjälper dig att hitta nya lösningar i ditt arbete. Din erfarenhet av liknande roller har givit dig ett strategiskt tänk och du ser till helheten även när du arbetar med detaljer.

För att passa in i rollen har du:
• En relevant högskole- eller civilingenjörsexamen
• Erfarenhet från systemarbete
• Erfarenhet av mjukvaruutveckling

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med SKILL. Rekryteringen avser anställning hos Toyota. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Pontus Lundquist på 013-32 94 15 alternativt pontus.lundquist@skill.se.

ANSÖK TILL JOBBET