Underhållschef till Gränges Sweden

Är du en ledare som vill arbeta både operativt och strategiskt? Vill du dessutom verka i ett världsledare företag med starka rötter i svensk industri är detta en tjänst för dig!

Finspång
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-02-06
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget


Gränges är en global ledare inom aluminiumteknik, –tillverkning och –innovation.

Gränges fokuserar på valsad aluminium för värmeväxlare och utvalda nischapplikationer. Slutkunderna finns inom fordonsindustrin, industrin för stationära värmeväxlare samt nischmarknader såsom transformatorer och livsmedelsförpackningar. Genom att erbjuda de mest avancerade produkterna och arbeta nära kunderna för att utveckla nya innovativa lösningar, bidrar Gränges till mer energisnåla och miljövänliga värmeväxlare. Varannan bil som produceras i dag globalt innehåller material som Gränges har tillverkat. Inom material för lödda värmeväxlare är Gränges världsledande med en marknadsandel på cirka 20 procent.

Gränges är en global koncern med cirka 1600 medarbetare och omsätter mer än 10 miljarder SEK.

dina arbetsuppgifter


Din uppgift är att driva frågor av både operativ och strategisk karaktär, med fokus på förebyggande underhåll och att företagets uppsatta mål uppnås. Rollen innebär ansvar för att motivera, driva och utveckla dina medarbetare och underhållsverksamheten inom företaget. Avdelningen består av idag av ca. 80 medarbetare.

Ansvar
• Personal- och arbetsmiljöansvar samt budgetansvar.
• Coacha, leda och utveckla underställda chefer och övrig direktrapporterande personal.
• Ta fram, implementera och följa upp långsiktiga strategier för ansvarsområdet.
• Ansvara för att utveckla driftsäkerhetsarbetet inom företaget.
• Leda informations- och utvecklingsmöten inom ansvarsområdet.
• Säkerställa effektivt samarbete med andra funktioner inom företaget.
• Efterleva koncernens policys och riktlinjer. Arbeta utifrån företagets värdegrunder.

din profil


Vi söker dig som har ett stort intresse och förmåga att utveckla individer och arbetslag till att nå verksamhetens uppsatta mål, tillsammans. Du har relevant högskoleutbildning samt några års erfarenhet av att ha arbetat med utvecklingsinriktat och strategiskt helhetstänkande kring underhåll. Du har dokumenterad erfarenhet från att leda andra människor och god kunskap av Lean-arbete. För denna tjänst krävs det att du kommunicerar obehindrat på svenska, både muntligt och skriftligt, och då vi arbetar i en internationell miljö har du även mycket goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av din prestigelöshet, dina naturliga ledaregenskaper och ditt analytiska angreppssätt vid problemlösning. Genom din höga sociala kompetens och ditt engagemang för ditt arbete, bygger du upp ditt nätverk av kontakter inom företaget och sköter din avdelning på ett entreprenörsmässigt sätt. För att lyckas i rollen som underhållschef har du ett planerande och strukturerat arbetssätt. Du är säkerhetsmedveten, drivande och tydlig i din kommunikation. Vidare är du öppen för förändring och mottaglig för att prova nya angreppssätt för problemlösning, och du har stor förmågan att motivera din omgivning till att göra samma sak.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

ansökningsförfarande


Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66 eller Fredrik Löfgren, fredrik.lofgren@skill.se, 011-19 94 73.

Välkommen med din ansökan!

om oss


Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET