Holms Industri söker säljare

Tidernas chans för dig som är i början av din karriär men har några års erfarenhet av försäljning B2B. Har du ett tekniskt intresse och förståelse och en lust att lära dig hur man bygger och bibehåller ett stabilt distributörsnät kan detta vara ditt nästa steg.

Motala
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Försäljning
2018-01-07
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Holms är Marknadsledande inom frontmonterade redskap för sopning och snöröjning
www.holms.com
https://www.youtube.com/

dina arbetsuppgifter

Efter en tids introduktion kommer du att ansvara för ett antal marknader i Skandinavien eller norra Europa avseende försäljning, marknadsföring och varumärkesbyggnad. Du driver den dagliga försäljningen via befintliga återförsäljare genom hög närvaro och dagliga kontakter. Du arbetar ständigt med utveckling av distributionen på dina marknader, både genom återförsäljarutveckling och strukturella förändringar. Du initierar och driver marknadsföringen på dina marknader genom digitala media, annonsering, utställningar och events. Du har fullt ansvar för budget avseende försäljningsvolymer, produktmix och marknadsföringskostnader.
Till din hjälp har du kollegor som innesäljare och marknadsförare.
Du rapporterar till Marknads- och Försäljningschefen och deltar aktivt i strategiarbete inom försäljning, marknadsföring och produktportfölj.

din profil

Du har en relevant utbildning eller har uppnått likvärdig kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av försäljning, gärna inom lantbruks-, entreprenadmaskiner eller närliggande branscher. Ditt driv och vilja att utvecklas som affärsman/kvinna kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen. Du är en prestigelös och lojal lagspelare. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift, kunskaper i andra språk är meriterande.

ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Svanhild Johansson, 0720-05 99 64 svanhild.johansson@skill.se
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

ANSÖK TILL JOBBET