Utvecklare med stort intresse för iOS-utveckling

Skulle du triggas av att utveckla en app på ett företag med en världsledande produkt?

XMReality jobbar med den senaste tekniken inom både iOS-utveckling och Augmented Reality. Innovativ teknik i allt från val av lösningar, till första kodrad, till dess att tjänsten är ute hos kund.

Stämmer något av följande in på dig?
• Ägnar fritiden åt att lära dig iOS-utveckling
• Utbildning med inriktning mot utveckling av mobila applikationer
• Professionell erfarenhet av iOS-utveckling

Se mer av XMRealitys Remote Guidance:
https://www.youtube.com/watch?v=g1m3-6DH1lM

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2018-02-07
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

XMReality AB utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet - Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man, med hjälp av AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. XMRealitys kunder finns främst inom industrin såsom Bosch Rexroth, Wärtsilä och Bombardier. XMReality är baserat i Linköping. XMReality är noterat på NASDAQ First North och handlas under symbolen XMR. Läs mer på www.xmreality.se

dina arbetsuppgifter

XMReality erbjuder dig möjligheten att utvecklas inom iOS-området tillsammans med några av de bästa, du kommer att jobba med modern teknik inom iOS-utveckling, för en lösning inom ett framtidsområde som augmented reality (AR). iOS-teamet samarbetar tight med utvecklingsteamet för Android och Windows.

En viktig del av XMRealitys applikation är video- och ljudbehandling, men även användandet av AR-teknik som till exempel olika AR toolkits är en stor del av framgången.

Utvecklingschefen beskriver sitt team:
• En sprudlande skara av kreativa och oerhört taggade individer
• Positiv energi och glädje
• Teknisk bredd
• Alla är superbra!

din profil

Det här är rollen för dig med ett stort intresse för iOS-utveckling!

Kanske är du systemutvecklare i grunden och ägnar fritiden åt att prova dig fram inom iOS-utveckling, eller så har du nyligen avslutat en utbildning inriktad mot iOS. För den här rollen är inte din utbildningsbakgrund eller din professionella erfarenhet det allra viktigaste, det är ditt intresse för iOS och din potential att lära dig som värderas.

Erfarenhet inom några av följande områden ses som positivt:
• Swift
• Objective C/C++
• WebRTC
• Web services, REST API, JSON, web sockets
• Git

Kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

XMReality har möjlighet att anpassa rollen utifrån din tekniska nivå!

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar XMReality med Skill.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Elise Karlborg, 013-473 20 64 alt elise.karlborg@skill.se

Tillsvidareanställning på XMReality i Linköping, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET