Kvalitetstekniker

Har du en naturlig fallenhet för att se vad som kan göras bättre? Då är det kanske dig vi söker!

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Kvalitet & Miljö
2018-01-26
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Saab vill alltid ligga steget före, både när de utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt men också i sin strävan efter att vara en arbetsplats med utrymme för nytänkande, samverkan och mångfald. Tillsammans arbetar Saab mot samma mål – att göra världen till en säkrare plats.

dina arbetsuppgifter

Till produktionsenheten i Linköping söker vi en kvalitetstekniker som vill vara med och utveckla kvalitetsarbetet inom produktion. I rollen ingår att driva både förebyggande kvalitetsarbete och felutredningar samt att i övrigt stötta verksamheten inom kvalitetsutvecklingen. En viktig del är det förebyggande kvalitetsarbetet i projekt där tillämpning av kvalitetsverktyg och internrevisioner spelar en stor roll. Du rapporterar till kvalitets- och miljöchefen på Saab Dynamics och ingår i ett team med fem kollegor.

din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri. Kanske arbetar du idag i fordons- eller medicinbranschen. Du har dokumenterad kunskap i kvalitetsverktyg, som exempelvis FMEA, MSA, Sigma. Du har även god kännedom om elektronik samt förmåga att kunna arbeta strukturerat och noggrant. Det är meriterande om du har erfarenhet av internrevisioner.
Som person är du noggrann och driven. Du har en naturlig fallenhet för att ifrågasätta rådande arbetssätt och har en utvecklad känsla för helheten. Du ska kunna uttrycka dig väl, skriftligt och muntligt, i svenska och engelska.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare:Susanne Öman 013-32 94 08 alternativt susanne.oman@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET