ETP Transmission söker produktionschef

Vill du arbeta i ett gediget företag som är branschledande med egenutvecklade produkter? Är du en lösningsfokuserad ledare med stort intresse för produktion och människor är detta en tjänst för dig!

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Produktion
2018-01-31
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

ETP Transmission AB, ett bolag i Indutrade-gruppen, är ett ”spjutsspetsföretag” inom teknikområdet hydrauliska spännförband. Med egenutvecklade produkter har vi lyckats etablera en ledande position inom tre affärsområden; allmän maskinbyggnad, industriell träbearbetning och metallbearbetning.

Försäljningen sker via återförsäljare samt till ett begränsat antal OEM. Vi har en internationell inriktning, mer än 90 % exporteras till Västeuropa, Nordamerika och Asien. Nyckeloperationer i tillverkningen görs i egen regi.

ETP Transmission finns på Tornby i Linköping, omsätter i år ca 115 miljoner med god lönsamhet och har ca 65 anställda. För mer information se vår hemsida www.etp.se.

dina arbetsuppgifter

ETP Transmission erbjuder en central roll där du får chansen att driva produktion med stort eget ansvar och mandat. Du kommer i rollen som produktionschef leda och utveckla produktionen. Du arbetar nära produktionsledare och medarbetare genom daglig styrning och ständiga förbättringar samtidigt som du bidrar aktivt i det strategiska utvecklingsarbetet. Du kommer i din roll även att fokusera på att utveckla vår produktion mot kortare ledtider och ett vasst erbjudande för fortsatt tillväxt. Du skapar det bästa totalresultatet på kort och lång sikt genom strukturerade produktionsprocesser, ett tydligt ledarskap samt strategiska effektiviserings- och utvecklingsprojekt.

ETP Transmission arbetar i två flöden, standard och special. För produktionen har även våra leverantörer i närområdet en viktig funktion och det finns ett extra fokus på våra nyckeloperationer som EBW (elektronstrålesvetsning), skärande bearbetning, montering och slipning.

Du har personalansvar för ca 40 personer, sitter i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Tjänsten är stationerad i Linköping.

din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande. För att fungera bra i rollen krävs att du har flerårig ledarerfarenhet från tillverkningsindustrin gärna inom skärande bearbetning. Har du erfarenhet att av leda genom andra är det en fördel. Vi ser gärna att du som söker också har erfarenhet av automation.

Vi lägger mycket stor vikt vid din personlighet och ditt ledarskap. För att lyckas i rollen krävs att du trivs med att arbeta med människor och stimuleras av att utveckla och leda andra. Du bör vara en ledare som trivs med daglig kontakt med medarbetare inom alla områden. Rollen kräver en tydlig närvaro och ett starkt engagemang. Det är viktigt att du både är strukturerad och benägen att följa processer samtidigt som du har en personlighet som är flexibel och lösningsfokuserad.

ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66 eller Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av ett antal olika industriföretag, kommuner och Region Östergötland. Vi finns på 10 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 60 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET