Tekniskt ansvarig inom området mätteknik

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Teknik
2018-01-28
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Exova METECH är en ledande obunden fullserviceleverantör av mätteknik och kalibreringstjänster inom många olika industrisektorer. Våra kunder finns inom flygindustri, försvar, biomedicin, telekom, energi, elektronik samt fordons- och verkstadsindustri. Med huvudkontor i Linköping har vi 400 anställda i 8 länder. Exova METECH ingår i Exova-koncernen med 4000 medarbetare i 24 länder.

Exova Metech AB i Linköping söker nu enTekniskt ansvarig inom området mätteknik

dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett brett och utvecklande uppdrag som Tekniskt ansvarig för Linköpingsenheten. Exova METECH befinner sig i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig stora möjligheter att växa.

Med bred kompetens vid våra åtta enheter i Sverige täcker vi de flesta av våra kunders behov av mät- och kalibreringstjänster. Våra kunder är allt från multinationella storföretag till mindre lokala företag och som verkar bland annat inom telekom-, fordons-, försvars- och medicintekniskindustrin. De eftersträvar hög tillgänglighet av sin utrustning vilket innebär att vi förväntas ha hög flexibilitet och korta ledtider.

Du erbjuds spännande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta med utveckling av mätrutiner och mjukvara för kalibrering lokalt samt tekniska utredningar tillsammans med våra tekniker och kunder eller i samarbete med andra enheter inom Exova Metech. Du kommer även att vara en nyckelperson inom företagets ackrediterade verksamhet

din profil

Vi söker dig med en högskoleingenjörsexamen inom Maskinteknik eller motsvarande till vår kalibreringsverksamhet i Linköping. Vi söker dig som är självgående engagerad och kvalitetsmedveten, du har stort intresse för teknik och vill jobba med utveckling inom det mättekniska området.

Dina arbetsuppgifter är omväxlande varför vi ser att du arbetar bra i grupp men även tar ansvar för dina egna uppdrag. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift. Kunskap och erfarenhet inom områdena mekanik, kraft och moment är meriterande. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift.

ansökningsförfarande

Vill du veta mer, ring avdelningschef Jens Bergendorff, 0723 916 218 alt ansvarig rekryterare på Skill , Patrik Funke, 013-32 94 22.
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se.
Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET