Projektstöd och support

Med den molnbaserade produkten NEXT tar Nordiska Entreprenadsystem bygg- och entreprenadbolagen in i 2000-talet och revolutionerar branschen. Efterfrågan på våra tjänster är mycket stor - vi behöver förstärka vårt team med en nyfiken person som arbetar med projektstöd och support!

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2018-01-28
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Nordiska Entreprenadsystem är ett entreprenörsdrivet bolag med lång erfarenhet inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med molntjänsten NEXT är bolaget branschledande inom affärs- och verksamhetssystem där produktionen står i centrum.
Bolaget är i stark tillväxt och har idag 18 anställda, med kontor centralt i Linköping.

Läs mer på www.nordsys.se och läs om hur det är att jobba hos oss på www.skill.se/next

dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektstöd stöttar du våra applikationskonsulter i arbetet med att införa verksamhetssystemet NEXT hos våra kunder. Arbetet innebär att sätta sig in i respektive kunds verksamhet och vara en viktig del i att införandet genomförs både effektivt och med hög kvalitet. Du arbetar delvis tillsammans med kunden med att ta fram grunduppgifter och ansvarar sedan för att de blir inlästa i kundens databas. Du förbereder även utbildningsexempel som är anpassade efter respektive kund. Efter att ansvarig applikationskonsult genomfört utbildning stöttar ni tillsammans kunden med deras frågor, tills de står på egna ben.

Vår support är en mycket viktig del av bolaget och vårt varumärke. Här ska våra kunder mötas av engagerad personal med en hög ambition och vilja att hjälpa våra kunder i deras användande av vår produkt. I supporten hjälper du kunderna med olika typer av frågeställningar kring NEXT med kopplingar till ekonomi- och lönesystem. Att arbeta i supporten är ett mycket bra sätt att lära sig verktyget och bygga goda relationer med våra kunder.

din profil

Den vi söker är troligen i början av sin yrkesbana, eller kan ha kommit en bit på väg. Det viktiga är att du har en stor portion nyfikenhet, att du vill lära nytt och känner att du är långt ifrån ”klar”. Du har erfarenhet av att jobba i en supportfunktion och har ett stort intresse av att ge bra service till kollegor och kunder. Vi vill också att du har erfarenhet av, eller gymnasial utbildning, i ekonomi och du måste ha ett intresse för IT-system samt relaterad teknik.
Du är organiserad och klarar av att hantera flera olika projekt och arbetsuppgifter parallellt. Att du gillar att träffa nya människor är avgörande för att du ska trivas i den här rollen, du kommer möta många olika personlighetstyper i ditt jobb.

Din profil i korthet:
• Erfarenhet av supportarbete, gärna teknisk
• Erfarenhet av arbete med ekonomi och/eller gymnasieekonomisk utbildning
• Intresserad av IT-system
• Relationsbyggare
• Organiserad
• Erfarenhet från bygg/entreprenadbranschen är meriterande
Den här rollen har kontoret som sin främsta arbetsplats, men resor kan förekomma.

Varför ska du söka till Nordiska Entreprenadsystem?
”Det bästa med att jobba hos oss är möjligheten att vara med i ett bolag som växer, att få vara en del av resan. Eftersom vi är ett litet tajt gäng gör alla sitt bästa. Tillväxten med nya kunder och samarbetspartners gör framtiden spännande och vardagen rolig. Vi är bra på att fira våra framgångar, vi äter frukost tillsammans, fredagsfikar ihop och gör ett och annat kul utanför jobbet. Sist men inte minst, hos oss tror vi på att en god arbetsprestation ryms inom en 8-timmars arbetsdag!”
//Helena Lönnborg, rekryterande chef

ansökningsförfarande

Har du frågor är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare på Skill Lena Johansson 0708-52 32 36.
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET