ANSVARIG FÖR INKÖP OCH LOGISTIK TILL INVISENSE

Nu har du chansen att bli en viktig del i ett tillväxtbolag som har fått flera utmärkelser för sin innovativa produkt. InviSense tog nyligen hem Skapa-priset – en utmärkelse för Sveriges bästa innovatör och uppfinnare, InviSense har vid flera tillfällen även lyfts fram i facktidningar med anledning av sin innovation.

Stämmer följande på dig:
• Bred kunskap av inköp och logistik, gärna från ett mindre företag
• Strävar efter en roll med mycket ansvar
• Stort eget driv med en vilja att skapa

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Inköp
2018-05-07
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

InviSense utvecklar, tillverkar och levererar en lösning för att kunna mäta relativ fukt inuti byggkonstruktioner. Genom att bygga in en mikrometertunn sensor på utsatta platser kan man mäta fuktförekomst under en fastighets hela livscykel. Mätdata lagras i InviSense Cloud för att kunna analyseras. InviSense lösning ger kunskap om hur konstruktionen mår och kan spara väldigt mycket pengar i en bransch där fuktskador är ett återkommande problem.

InviSense är ett nystartat bolag, baserat på forskning på Linköpings Universitet och Acreo, dessutom medlem i företagsinkubatorn LEAD, vilket innebär en kvalitetssäkring av affärsidé och entreprenör. Bolaget har pågående affärer och har dessutom fått åtskilliga ekonomiska bidrag för sin geniala produkt och spås en lysande framtid. Läs mer på www.invisense.se

dina arbetsuppgifter

På InviSense kommer du att bli ansvarig för inköp och logistik. Det innebär att din kunskap och dina erfarenheter blir startskottet för att fortsätta bygga upp en struktur och ett arbetssätt kring dessa områden. Du kommer att jobba med hela inköps- och logistikkedjan och rapporterar direkt till VD.

Några av de områden som du kommer att ansvara för och arbeta med är:
• Kvalitetskontroll
• Beställning av material
• Kontakt och utvärdering av leverantörer
• Avtalsskrivning

På InviSense blir du en del av ett kompetent, drivet och energiskt gäng som gör den här resan tillsammans, med en kultur som genomsyras av prestigelöshet och engagemang!

din profil

Du behöver ha mycket goda kunskaper inom inköp och logistik. Om du bygger dina kunskaper på arbetslivserfarenhet eller studier lägger vi inte störts vikt vid. Det är vad du faktiskt kan, och att du har förmågan att bidra med en bred kunskap inom dessa områden som är viktigt. Andra viktiga delar är att du trivs med att självständigt driva arbetet framåt, bygga upp en struktur och utveckla nuvarande arbetssätt.

Initiativförmåga, struktur och att du har skinn på näsan och vågar ta beslut värdesätter vi.

Erfarenhet från liknande roll på ett mindre företag är meriterande.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar InviSense med Skill.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Ansök idag!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Pontus Lundquist, 013 – 32 94 15 alt pontus.lundquist@skill.se

Tillsvidareanställning på InviSense, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET