Junior mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till stort företag i Linköping


Vill du arbeta i ett spännande företag som är ledande inom sitt område? Vi söker nu en junior mjukvaruutvecklare till en stor kund i Linköping. Du får möjligheten att jobba i ett tight team bestående av både nya och mer erfarna medarbetare - här får du chansen att både utveckla och utvecklas!

Linköping
Heltid
Uthyrning, 2 platser
IT
2018-02-01
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Teamet som du blir en del av består av 5–10 personer som arbetar tätt tillsammans. Tillsammans kommer ni jobba hårdvarunära med inbyggda system i grundplattformen för flygande farkoster.

I arbetet ingår mycket samarbete både internt men även externt mot andra avdelningar samt leverantörer. I denna roll får du lära känna produkterna och det finns goda möjligheter att utvecklas inom ditt intresseområde, om du så är intresserad att gå mer mot system, apparater eller mot projektledning. Då du kommer att arbeta med säkerhetskritisk mjukvara är noggrannhet och god dokumentation av stor vikt.

Inledningsvis kommer du få ta del av en gedigen introduktionsutbildning för att göra starten så bra som möjligt.

din profil

Du har högskoleutbildning inom relevant område och erfarenhet av att arbeta med:
- C/C++
- Inbyggda system
- Realtidssystem
- Linux
- GIT

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och problemlösning. För att trivas i rollen tror vi att du är en ansvarstagande och kommunikativ person som trivs med att arbeta med hårdvarunära mjukvara. Då du kommer att arbeta i team och ha mycket kontakt med andra ser du samarbete och kunskapsutbyte med dina kollegor som en självklarhet. Du har även goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

ansökningsförfarande

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda förutsättningar till övertagande hos kund.

Urval pågår löpande så ansök redan nu!
Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Ida Thidblom på 013-32 94 16 alternativt ida.thidblomt@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET