Vi söker projektledare, ekonomer, administratörer, samordnare och andra tjänstemän till Norrköping med omnejd!


Just nu söker vi dessutom planerare, kommunikatörer och ingenjörer!

Norrköping
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Övrigt
2018-02-18
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter


Här sträcker vi ut handen till dig som föredrar att hellre prata, berätta och diskutera med en rekryterare vad du kan erbjuda en arbetsgivare än att skriva ner det i ett CV. Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som är redo att ta nästa steg i karriären, vare sig du har ett arbete idag eller är arbetssökande. Här föreslår vi ett personligt möte med någon av våra rekryterare eller konsultchefer där du får möjligheten komma och berätta vem du är och vad du har att erbjuda. Tjänsterna gäller Norrköping med omnejd.

ansökningsförfarande


Så, vad behöver du göra?
Klicka på ”Ansök till jobbet” här på hemsidan varpå du registrerar dig och skickar in ditt CV. Har du inget färdigt CV får du gärna bifoga ett dokument med lite information om vad du har arbetat med förut och vad för typ av arbete du är intresserad av i framtiden.


Och vad händer sen?
Om du och din profil matchar något av de uppdrag vi har just nu alternativt matchar eventuellt framtida behov så kommer vi ta kontakt med dig och stämma av hur du vill gå vidare. Det kan vara att vi ses på en intervju på vårt kontor, att vi bokar in en tid för en längre telefonintervju eller att du har möjligheten till en längre presentation av dig själv. Detta för att du ska få möjligheten att ge oss den bild av dig själv som du är nöjd med och vi ska kunna hitta ett matchande arbete för dig.

om oss


Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET