Semestervikarie - Maskinoperatör

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-02-04
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Sofidel Sweden AB är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan konverteras till färdig konsumentprodukt på plats eller hos andra konverterare inom Sverige och på den internationella marknaden. Sofidel Sweden AB ligger i Kisa, ca 5 mil söder om Linköping. Sedan sommaren 2010 ingår Sofidel Sweden AB i den italienska koncernen Sofidel som är näst störst på den europeiska tissuemarknaden med ca 6000 anställda och en omsättning på drygt 1,8 miljarder euro. Sofidel arbetar för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering. Vi vill att våra medarbetare skall vara delaktiga i att skapa en arbetsplats som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

dina arbetsuppgifter

Är du intresserad av arbetserfarenhet från industrin? Nu söker vi flera personer för att bemanna produktionen under sommaren, då vår ordinarie personal går på semester. Dina arbetsuppgifter innebär att självständigt operera maskinutrustningen alternativt att assistera våra maskinförare vid pappersmaskinerna.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men också har lätt för att samarbeta med andra. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har lätt för att lära. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av industriarbete då vi lär upp på plats.

din profil

Kvalifikationer:
- Minst 18 år
- God kunskap i svenska

Meriterande:
- Erfarenhet av industriarbete
- Erfarenhet av skiftarbete
- Truckkort
- Traverskort

Anställningsvillkor:
Kollektivtjänst, skiftgång rullande 5-skift.
Varaktighet: Semestervikariat.
Vi önskar att du som söker ska kunna arbeta under hela sommaren, vecka 20-34 på rullande 5-skift.

ansökningsförfarande

Ansökan:
CV och personligt brev skickas till ansokan.sweden@sofidel.com
Ange Referens: ”Maskinoperatör”
Sista ansökningsdag: 11:e Mars
För eventuella frågor, kontakta HR på hr.sweden@sofidel.com

ANSÖK TILL JOBBET