Vi söker industripersonal!

Gillar du praktiskt arbete och är redo för en ny utmaning?

Linköping
Heltid
Uthyrning, 20 platser
Industri/Tillverkning
2018-02-06
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Du kanske inte vet att Skill ägs av 18 industrier, där vi tillsammans med våra kunder och ägarföretag har ett nära samarbete. Just nu har vi en stor efterfrågan av industripersonal hos kund- och ägarföretag i Linköping, Mjölby, Väderstad och Boxholm.

dina arbetsuppgifter

Vi har för närvarande flera tillgängliga tjänster inom montering, materialhantering, truckkörning, svetsning samt CNC/bearbetning.

Som montör arbetar du hos något av våra kundföretag med montering av deras produkter. Har du tidigare erfarenhet av monteringsarbete alternativt har skruvat med fordon och känner dig bekväm med diverse verktyg så är detta mycket meriterande. Även kunskaper inom el och hydraulik är ett stort plus i kanten.

Som materialhanterare/truckförare arbetar du med materialförsörjning ute hos kund. Detta kan innebära allt från att förflytta material från punkt A till punkt B med olika typer av truckar, till att registrera nyinkommet gods, till att plocka artiklar utifrån listor på lager. Truckkort är ett krav.

Som svetsare kommer du främst svetsa i MAG, vi söker både manuellsvetsare samt robotsvetsare. Som en del i rekryteringsprocessen genomförs ett svetstest hos kund för att avgöra dina svetskunskaper. Giltiga svetslicenser är ett krav för att arbeta hos oss, men saknar du licenser kan vi för rätt person stå för kostnaden av dessa.

Vi söker även personer inom bearbetning/CNC, allt ifrån svarvning, fräsning, kantbockning etc. Är du intresserad av en tjänst inom detta, ange gärna vilka maskiner samt programvaror du har vana av att arbeta med.

Den vanligaste arbetstiden för våra konsulter att arbeta är tvåskift, men vi kan även få in tjänster med ständig kväll, dag- eller nattskift.

din profil

Vi är stolta över det arbete våra konsulter utför hos våra kunder. Egenskaper som vi värderar är flexibilitet och att du är lösningsorienterad. Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer. Du är serviceinriktad och en lagspelare som förstår vikten av din egen insats och hur denna bidrar till teamets framgång.

Har du gått en industritekniskt utbildning eller har tidigare industrivana är detta meriterande. Men det viktigaste är att du är praktiskt lagd och har god arbetsmoral, detta kan väga upp ifall du saknar tidigare erfarenhet från industriarbete.


Körkort och tillgång till bil är ett krav för jobb hos samtliga av våra kunder.

ansökningsförfarande

Som anställd hos oss på Skill får du en dedikerad konsultchef som är mån om dig och din trivsel. Vi strävar efter att vara närvarande och prioriterar att åka ut och besöka dig på arbetsplatsen. Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag till våra anställda, samt flera förmåner såsom exempelvis privat sjukvård mot bruttolöneavdrag. Vill du bli en del i vår framgång och hjälpa oss att förbli ett av Östergötlands största företag inom bemanning? Välkommen in med din ansökan idag!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET