Säljaren som brinner för belysningslösningar

Har du ett brinnande intresse för belysning, och älskar att vara säljaren som ständigt är på fältet och iblande på längre resor? Då ska du absolut läsa vidare om detta fantastiska tillfälle till en intressant tjänst.

Stockholm
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Försäljning
2018-02-05
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Ljus i Hus är ett belysningsföretag som grundades 1993. De är idag 9 st anställda, omsätter ca 20 milj. De har två showroom, ett i Stockholm på Kungsholms strand och ett i Malmö. Deras showroom i Malmö ligger i Saltimporten. Där finns även deras huvudkontor och lager.

De erbjuder belysningslösningar och produkter för offentlig och privat miljö. Tillsammans med arkitekter, ljusplanerare och elektriker tar de fram lämpliga förslag med hänsyn till budget och estetik.
Deras leverantörer är noga utvalda inom det specifika användningsområdet. De håller genomgående en mycket hög kvalite. Leverantörerna är Delta Light, Via bizzuno, Brick in the wall samt One A. Utöver dessa har de en egen tillverkning under namnet Vision Light som har haft en fantastisk utveckling sedan starten 2014. Det som frånskiljer dem från deras konkurrenter är den höga kvaliteten, hög servicenivå och ett nära samarbete i hela kedjan.

Deras viktigaste kunder är arkitekter och ljusdesigners samt elektriker där det är viktigt för dem att ha ett bra samarbete med alla i hela ledet där även slutkunden är den del av det.

dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att träffa nya kunder samt underhålla gamla kunder med belysningsförslag till olika projekt där ditt huvudsyfte kommer att vara att sälja in deras produkter. Du kommer uppföra en budget för dina kunder och ditt område, detta kommer innebära ett stort egenansvar men också en flexibilitet i arbetet. Till din hjälp kommer du att ingå i ett säljteam, med support från backoffice och ljusdesign från huvudkontoret. Du kommer att rapportera direkt till ledningsgruppen.

Tjänsten innebär en placering i Stockholm alternativt Göteborg, och omfattas av resor till Malmö samt leverantörsresor i Europa.

Tidigare erfarenhet inom försäljning och belysning är ett krav. Kunskap i Dialux/ eller annat beräkningsprogram, samt Autocad/ annat CAD program är ett stort plus. Har du arbetat i SAP business one eller likande så är det också ett plus.

Dina uppgifter:
Boka och besöka befintliga och nya kunder.
Följa upp nya projekt.
Följa upp utförda projekt.
Offert/order-läggning i SAP Business one.
Delvis rita belysningsförslag.
Gå igenom förslag med elektriker/slutkund/arkitekt/ljusdesigner.

din profil

Den person vi söker kommer att utgå från Stockholm alt. Göteborg.
Driva försäljningen mot elektriker dvs. Ha en hög teknisk kompetens med tidigare erfarenhet från motsvarande arbete. Vi ser att du har en teknisk bakgrund/elektriker i botten med en stor passion för ljus och stort intresse för kundrelationer och försäljning.
Du är målmedveten, självgående & engagerad.
Du har möjlighet att resa i tjänsten med jämna mellanrum.

Krav:
Du ska ha jobbat med kundkontakt t.ex elektriker, säljare eller likande i minst 3år.
Du har en utbildning som elektriker och/eller ljusdesigner.
Du har B-körkort.
Du ska ha möjlighet att resa inom Europa t.ex till utbildning och mässor.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Ljus i Hus med Skill, och urvalsarbetet sker löpande. Konstakta ansvarig rekryterare Johan Zizala vid ev. frågor på johan.zizala@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET