Väderstad går på högvarv! Vill du bli en del i deras framgång?


Väderstads maskiner slog världsrekord förra året! Väderstads medarbetare gjorde det möjligt för precisionssåmaskinen Väderstad Tempo L 16 att slå rekord genom att så 502,05 hektar inom 24 timmar, med en hastighet på drygt 20 kilometer i timmen.

Tänk dig att komma till jobbet och varje dag bidra till produktionen av dessa häftiga maskiner. Maskiner som är en förutsättning för odling och lantbruk över hela världen.

Väderstad går på högvarv så det finns ett stort behov av att anställa:

• Svetsare
• Robotsvetsare
• Montörer
• Truckförare

Ansök idag!

Mjölby
Heltid
Bemanning - Arbetare, 30 platser
Industri/Tillverkning
2018-02-06
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget


Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i fronten vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nytänkande. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1010 medarbetare och omsätter 2,200 mkr. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

dina arbetsuppgifter


Intresserad av att bli en del av Väderstad? – Ett företag med en superhög tillväxt!

Väderstad är inte bara en arbetsplats, det är en livsavgörande industri för både enskilda bönder och stora samhällen – för stora delar av världen.

Som medarbetare på Väderstad erbjuder vi dig:

• Avancerad och innovativ teknik
• Arbetsuppgifter som har stor betydelse för helheten
• En kultur som bidrar till gemenskap och härliga kollegor
• Bra avtalsmässiga villkor

din profil


Stämmer någon av följande roller in på dig?

- Svetsare (manuellsvetsare & robotsvetsare): Som svetsare på Väderstad AB är MAG138 krav, du bör vara van att svetsa i PB-läge, både enkelsträngat och flersträngat. Har du nyss tagit svetslicens och är junior gällande svetserfarenhet kanske tjänsten som robotsvetsare istället är något för dig.

- Montör: Som montör ser vi gärna att du har monteringserfarenhet och då gärna av tyngre montering inom industrin. Man kommer långt på intresse och driv så har du annan erfarenhet av montering i kombination med ett brinnande intresse för mek så ser vi gärna att just du söker!

- Truckförare: Att arbeta som truckförare på Väderstad AB kräver att du har erfarenhet inom lagerarbete och är en skicklig truckförare! Därför ser vi att du har erfarenhet av tidigare lagerarbete och värderar säkerhet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Krav för tjänsten är A1-A4 & B1-B6 och ytterligare ser vi gärna att du har truckkort för D1.

Väderstad värderar mentalitet, inställning och vilja. Känner du att du passar in på detta så tveka inte att söka!

Det är ett krav att du har körkort B och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetet.

om oss


Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET