Administratör till Saab på kortare deltidsuppdrag

Här söker vi dig som är intresserad av att kombinera arbete eller studier. Uppdraget är på 3-4 månader med 10 timmars arbetspass per vecka fördelat på 2 dagar. Start omgående. För rätt person kan det finnas utvecklingsmöjligheter samt chans till förlängning.

Linköping
Deltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Kontor/Administration
2018-02-06
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar främst schemaläggning av Saabs sammanbyggnadsutbildning vilket är arbete inom både administration och logistik.

din profil

Vi söker efter följande kvalifikationer hos vår administratör:
- Meriterande med tidigare administrativ erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska språket
- Tekniskt intresserad
- God datavana
- Svenskt medborgarskap (eftersom tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess)

För att trivas rollen tror vi att du är positiv och serviceinriktad som person. Att få hjälpa andra är något du drivs av och du tar stort eget ansvar. Du är bra på att planera, stukturera och driva arbetsuppgifter i mål.

ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill.
Tjänsten är ett bemanningsuppdrag som pågår i ca 3-4 månader.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka!
Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: 013-32 94 11 alternativt jessica.jacobsson@skill.se

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET