Montör till Flowserve i Linköping

Linköping
Heltid
Uthyrning, 1 plats
Industri/Tillverkning
2018-02-06
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Är du intresserad av att arbeta som montör på ett företag som verkar globalt? Här har du en god möjlighet att vara med på deras framtida resa. Vi på Skill samarbetar med Flowserve i denna process vilket resulterar i en anställning direkt hos Flowserve.

dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som montör på Flowserve. Som montör jobbar du med montage av ventiler samt monterar ihop ventil med manöverfordon och övriga tillbehör. Arbetstiden är företrädelsevis dagtid men även 2-skift kan förekomma på sikt.

din profil

Vi söker efter följande kvalifikationer hos vår montör:

- Vi ser gärna att du har utbildning inom exempelvis teknik, bygg, el eller industri
- Erfarenhet av montering inom verkstadsindustrin och/eller har motsvarande erfarenhet/intresse av att meka
- Tidigare erfarenhet av el eller reglerteknik är meriterande
- Truck och utbildning inom lyftsäkerhet är ett krav

För att bli framgångsrik i arbetet vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, och har en god samarbetsförmåga. För att trivas i verksamheten är det viktigt att du är kvalitetsmedveten. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner, och har en hög arbetsmoral. Noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter.

ansökningsförfarande

Urval görs löpande, vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid eventuella frågor var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: 013- 32 94 11 alternativt jessica.jacobsson@skill.se. Motivera gärna så utförligt som möjligt varför just du passar till denna tjänst.

Lycka till med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET