Montörer till Scanfil i Åtvidaberg!

Åtvidaberg
Heltid
Bemanning - Arbetare, 10 platser
Produktion
2018-02-12
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Scanfil levererar produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden. Med 3500 anställda i Europa, USA och Kina möter företaget sina kunder från en bred bas och kan leverera tjänster genom hela produktlivscykeln.

Scanfil levererar ett brett utbud av tjänster inom ramen för systemintegration som exempelvis produktutveckling, prototyp- och serietillverkning av kompletta produkter. Enheten uppfyller bla kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 220 anställda.

dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med montering och testning av elektriska och mekaniska produkter. Du jobbar i ett arbetslag där ni jobbar mot gemensamma mål. Arbetet är slutmontering av olika produkter.

din profil

Vi söker dig som har minst 1-års erfarenhet som montör och har goda kunskaper inom montering. Vi ser gärna att du har gått någon Industrilinje eller Industriprogram med elinriktning på Gymnasiet. Tillverkningen kan ske i linor med taktade flöden vilket ställer krav på tempo, samarbetsförmåga och noggrannhet. Som person är du ansvarsfull, flexibel, kvalitetsmedveten, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Utbildning inom Industri, El-Tele eller liknande är ett önskemål. Vidare är du en problemlösare som gillar att utvecklas på jobbet. Goda kunskaper av ritningsläsning är meriterande.

ansökningsförfarande

Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.
För vidare frågor kontakta ansvariga rekryterare, Rasmus Johansson. rasmus.johansson@skill.se eller Kristian Johansson. kristian.johansson@skill.se

om oss

Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst verkar inom IT och industrin. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildnings- och kompetensförsörjningsfrågor. Att få fler att upptäcka alla spännande yrken inom IT-branschen är ett av våra uppdrag vilket vi jobbar med det varje dag. Kombinationen av vår ägarstruktur, vår gedigna erfarenhet och stora kontaktnät med företag i branschen gör att vi på ett träffsäkert sätt kan matcha kandidater med passande företag och tjänster.

ANSÖK TILL JOBBET