Testingenjör till produktionen på Saab

Järfälla
Heltid
Uthyrning, 1 plats
Teknik
2018-09-18
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett möjligheternas företag. Ett företag där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Vi är stolta över att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, något som alla medarbetare bidrar till.

Saab förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig från militärt försvar till civil säkerhet. Saab har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter och utvecklar, anpassar och förbättrar ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov. Saab har 13 800 medarbetare. Försäljningsintäkterna uppgår till 23 miljarder kronor. Forskning och utveckling motsvarar nära 20 procent av omsättningen.

dina arbetsuppgifter

Inom enheten Manufactoring finns gruppen Test. Gruppens uppgift är att utföra produktionstester av de produkter vi tar fram inom serieproduktion. Gruppen har även ett stort åtagande kring eftermarknad. Det innebär felsökning, uppgradering samt test av enheter som används i skarp drift.

Din roll kommer innebära följande;

• Funktionstest av elektronik till största delar avsedd för militära applikationer, i huvudsak egentillverkade produkter och estutrustningar. I arbetet ingår bla test av underenheter (ex kretskort), leverans- och enhets- test i olika nivåer, optiska mätningar, mätning och kontroll av mikrovågsmoduler.
• Felsökning ned till komponentnivå med hjälp av avancerade instrument och utrustningar.
• Administration av testresultat och felrapportering i där för avsedda system.
• Visst underhåll av testutrustningar/teststationsansvar.
• Arbetet kan innehålla inslag av egna analyser, bedömningar och åtgärder.

din profil

Till rollen söker vi söker dig med ett gediget intresse för teknik. Vi söker dig som har en god förmåga att arbeta såväl självständigt och som i grupp. Arbetet kräver att du är noggrann som person och har en kvalitetsmedvetenhet.

Övriga kvalifikationer är följande;

- Ingenjör med inriktning på elektronik alt. gymnasieprogram med inriktning på elektronik.
- Erfarenhet av test och felsökning.
- Erfarenhet att arbeta med administrativa planeringssystem (MPS)
- Kunna läsa och förstå ritningsunderlag samt elscheman.
- God förmåga i att läsa och skriva svenska och engelska
- God samarbetsförmåga

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Malin Jangenteg, malin.jangenteg@skill.se.

Väl mött med din ansökan!

om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET