HR-konsult till Euronetics!

Trivs du med att ge råd och vägledning inom HR kopplat till systemstöd? Är du redo att axla en viktig roll med mycket ansvar och stora påverkansmöjligheter? Euronetics erbjuder nu en spännande tjänst där du bidrar till samhällsnytta och samtidigt har stor chans till personlig utveckling.

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
HR
2018-02-15
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Euronetics utvecklar bland annat ett av marknadens största och mest heltäckande bokningsverktyg Vikariebanken® som effektiviserar förmedlingen av vikarietjänster. Nu är även vår senaste produkt Schemabanken® för bemanning och schemaplanering av ordinarie personal lanserad.

Utifrån vårt motto om att alltid utgå från kundens behov, har vi byggt webbaserade, lättanpassade system som är lätta att lära sig. Vi har mycket gott renommé och goda referenser!

dina arbetsuppgifter

Systemen är redan mycket uppskattade och det finns god potential för fortsatt utveckling. Här blir dina nära relationer med kunderna extra viktig för att fånga upp behov som gör att både Vikariebanken® och Schemabanken® möter även framtidens krav. Detta görs i nära samarbete med ledningsgrupp, utvecklingsavdelning support och sälj.

Kunderna finns främst inom offentlig sektor, både kommuner och landsting. Du bygger långsiktiga relationer och identifierar löpande behov hos kunderna. Som konsult hjälper du våra kunder att hitta bra lösningar– både kring hur de jobbar i systemen och i sina processer med fokus på rekrytering, bemanning, statistikrapporter och schemaplanering m.m. Vidare hjälper du dem med HR-relaterade frågor och håller utbildningar i systemen.

Här har du chansen att kunna påverka din roll i ett expansivt företag med goda framtidsutsikter. Vi vill att du tar med dig din erfarenhet, dina idéer samt din kompetens och skapar en intressant position, både för dig själv och för Euronetics.

din profil

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en akademisk examen inom HR. Du har troligtvis erfarenhet av större organisationer och har tidigare jobbad med bland annat arbetsrätt och processer.

Vi lägger stor vikt vid personlighet. För att trivas i rollen är du självgående och motiveras av långsiktiga relationer och organisationsutveckling. Du drivs av att kontinuerligt skapa, utveckla och förbättra ditt arbetssätt för att öka kundnyttan.

ansökningsförfarande

Vi tillämpar löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att söka. Logga in eller registrerar ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Pehr Petersson på Skill, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

ANSÖK TILL JOBBET